Best Erotic Massage Budapest
First Erotic Massage
in Budapest
Since 1998

Yumeiho masszázs – Egyenes út az egyensúlyhoz

Egy masszázs, amely több egyszerű kezelésnél. Olyan filozófia, melynek célja, hogy egyensúly, szimmetria és harmónia uralkodjon bennünk. Egy terápia, amely a messzi Japánból érkezett hozzánk, hogy megossza velünk csodálatos ajándékait. Íme, a Yumeiho masszázs, amely testünk és lelkünk egyensúlyát egyaránt segíthet helyreállítani.

Teremts szimmetriát és harmóniát magadban!

A különleges masszázs alapelve, hogy az egészséges testben az energiák szabadon áramlanak. Amennyiben az áramlás valamilyen oknál fogva megakad, akkor úgynevezett energiablokkok alakulhatnak ki, s ezek utat jelenthetnek a különböző betegségekhez. A Yumeiho filozófiája szerint ezen energiablokkok a test aszimmetrikus felépítésére vezethetők vissza, melyen hatékony, mégis jóleső masszázzsal kívánnak segíteni. Ebből kifolyólag a Yumeiho nem csak a test és lélek gyógyítására, hanem a panaszok megelőzésére is nagy hangsúlyt fog fektetni.

Ismerd meg a japán csodát!

Nem titok, hogy a Yumeiho nagy szakértelmet követel a masszőztől, hiszen a páciens gyógyítása és kényeztetése során közel 100 alapfogást használ. Cserébe azonban csodálatos eredmények érhetők el a legkülönfélébb testi és lelki bajokkal szemben.

A japánok tudásának többek között fontos szerepe van a vérnyomás és vércukorral kapcsolatos problémák orvoslásában, ám a masszázs a mozgásszervi problémák, valamint az ízületi- és gerincfájdalmak kezelésében is hasznosnak bizonyulhat.

Kitűnően kezelhetők továbbá a Yumeiho segítségével a sportsérülések. A különleges terápia ezért sportmasszázs mellett – vagy akár helyette– is ajánlható, hogy enyhítse, illetve megszüntesse a páciens izomfájdalmait.

Jó hír azok számára, akik komolyabb beavatkozáson estek át, hogy a Yumeiho eredményesen alkalmazható a műtétek utáni rehabilitációban is. De említhetjük még, hogy a kezelés a tartáshibák okozta problémákat is korrigálhatja, valamint hatékony segítséget jelenthet fiatalkori gerincferdülés esetén is. Nem véletlen hát, hogy számos előnye tükrében, napjainkban egyre népszerűbbnek tekinthető, a japánok ajándéka: a Yumeiho-masszázs.

Tapasztalj meg egy nem mindennapi kezelési formát!

Amíg egyéb, érintésterápiából fakadó kezelések megkívánják, hogy a páciens meztelen vagy félmeztelen testén végezzük azokat, addig a Yumeiho során ruhában vagy vékony öltözetben fog történni a kezelés. Elsőre szintén újszerű lehet, hogy itt nem fogunk találkozni a hagyományos masszázs ággyal sem. Az ősi tradíciók őrzésének jegyében ugyanis a gyógyító hatású mozdulatokat hagyományos japán szőnyegen, vagyis tatamin, illetve esetleg szivacson végezzük

A változatos kezelés nagyjából 50 percet vesz igénybe, melynek végeztével úgy fogjuk érezni magunkat, mintha kicseréltek volna bennünket. A Yumeiho segítségével pedig eredményesen fel tudjuk oldani az említett energiablokkokat, így közérzetünkben, valamint egész életminőségünkben is számottevően kedvezően változást fogunk tapasztalni.

Tisztelt Látogatóink! Bármilyen, a szalonunkban végzett erotikus- illetve egyéb masszázsfajta kizárólag relaxáció céljából vehető igénybe. Az általunk kínált kezelések semmilyen körülmények között sem foglalják magukba szexuális típusú szolgáltatások nyújtását. Kérjük, hogy a fent leírtakat tartsák tiszteletben, azaz ne forduljanak masszőzeinkhez ilyen típusú kérésekkel. Megértésüket köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Erotic Massage Budapest