Best Erotic Massage Budapest
First Erotic Massage
in Budapest
Since 1998

Menedzser masszázs – Stressz űzés felsőfokon

Aki dolgozott már vezetőként, annak bizonyára ismerős a kép: ha kinyitjuk a postafiókunkat, levelek sokaságát találjuk benne, a telefonunk egész nap csörög, s sokszor olyan dolgokért is bennünket hívnak, amit a munkatársak maguk is meg tudnának oldani. Nem csoda hát, ha vezetőként így a megszokott napi 8 óránál jóval többet dolgozunk. De ha nem figyelünk oda arra, hogy eleget pihenjünk, valamint karban tartsuk testünket, akkor a fokozott munkatempónak hosszabb távon az egészségünk fogja kárát látni. Ilyenkor tesz jó szolgálatot a menedzser masszázs, amely nem csak a vezetőknek, hanem azoknak is ajánlott, akik a nap nagyobb részét ülőmunkával töltik.

Feltöltődés alig 15 perc alatt!

A menedzser masszázs olyan kezelési forma, ahol a jótékony mozdulatokat speciális masszázs széken végezzük. Nagy előnye, hogy más kezelésekhez képest rövidebb idő, mindössze 15-20 perc alatt el lehet végezni a masszázst. Mivel a teljes kezelés ruhában történik, így akár egy hosszabb ebédszünetbe is beiktatható, hogy testileg és lelkileg egyaránt felfrissülhessünk. Egy bő negyedóra alatt így visszanyerhetjük jó közérzetünket, megszabadulhatunk a stressztől, valamint regenerálhatjuk szervezetünket.

Megelőzhetők az irodai betegségek!

Sajnos, hosszabb távon az egész napos ülőmunka nemkívánatos tünetek megjelenésével járhat. Ilyen irodai „betegség” többek között a végtagok elzsibbadása, vagy a már fiatalabb korban is fellépő gerincproblémák. De egész napos számítógép előtt töltött állandó idő a hirtelen felszedett súlyfelesleg formájában is megmutatkozhat, amelytől aztán borzasztóan nehéz megszabadulni.

A menedzser masszázs éppen ezért nem csak vezető pozícióban levő embereknek, hanem minden irodai dolgozónak javasolt, hiszen segítségével eredményesen lehet kezelni az említett tüneteket. Természetesen, ha súlyunkról van szó a kényeztető kezelés mellett a sportolást sem szabad elhanyagolnunk, hiszen csakis e kettő együttes alkalmazásával tudunk formában maradni.

Hatékony segítség a munkavégzéshez!

A menedzser masszázsnak köszönhetően eredményesen növelhető a teljesítő képesség is. A nyugtató kezelés segít a feladatokra való jobb koncentrálásban, amelynek egy fontos tárgyalás lebonyolításában vagy a – sokszor végeláthatatlannak tűnő – táblázatok kezelésében egyaránt hasznát vehetjük.

Nem elhanyagolható szempont, hogy a kényeztetés után a munka folytatásához is nagyobb kedvet fogunk érezni. Tapasztalat, hogy a jótékony kikapcsolódást követően könnyebben születnek meg az ötletek is. Ami nagyon hasznos lehet, ha olyan munkát végzünk, ahol egyszerre kell használnunk a kreativitásunkat, valamint tartanunk a szoros határidőket.

Tisztelt Vendégeink! Minden szalonunkban végzett erotikus- illetve egyéb masszázsfajta csakis relaxációs célokból vehetők igénybe. Ebből kifolyólag az általunk kínált kezelések egyetlen esetben sem tartalmazzák szexuális típusú szolgáltatások nyújtását. Kérjük, hogy az itt leírtakat teljes mértékben tartsák tiszteletben, vagyis ne forduljanak kolléganőinkhez ilyen jellegű kérésekkel. Köszönjük megértésüket!

Vélemény, hozzászólás?

Erotic Massage Budapest