Best Erotic Massage Budapest
First Erotic Massage
in Budapest
Since 1998

Talpmasszázs – Az alternatív gyógyítás szolgálatában

Kétségtelen, hogy a talp masszázs legnagyobb előnye, hogy a kezeléssel számos bajunkat orvosolhatjuk. Nem túlzás azt állítanunk, hogy a gyakorlott talp masszőzök úgy ismerik a talpat, mint mások a tenyerüket, így pontosan tudják, hogy mely pontok stimulálásával lehet hatékonyan fellépni a különböző testi és szervi problémákkal szemben. A talpunkon több tízezernyi idegvégződés található, amelyek stimulálásával nagyszerű eredményeket érhetünk el a krónikus betegségek gyógyítása terén.

Egy sokoldalú kezelés – évezredek tapasztalatával!

Lényegében az ókor kezdetétől fogva ismert ennek a kezelésnek a jótékony hatása. Az ókori Egyiptomban már az időszámításunk előtti ötödik évezredben gyógyítási céllal masszírozták az emberek a talpukat. A jótékony terápia a huszadik század elején kezdett újra széles körben elterjedni, s ma már szinte mindenhol ismerik a talp masszázst, amelyet az alternatív gyógyítás népszerű kezelési formájaként alkalmaznak.

Számos panaszra megoldást találhatsz!

A talpmasszázs segítségével megannyi betegség kezelése, valamint megelőzése lehetséges. Hihetetlen, de olyan kis felületen, mint a talpunk közel 70 ezer darab idegvégződés található! Mivel a rendkívül gazdag ideghálózat a központi idegrendszerünktől kezdve a belső szerveinkig testünk szinte valamennyi területével kapcsolatban áll, így a talpunkon keresztül, vagyis azok megfelelő pontjainak masszírozásával szervezetünk bármely részét stimulálhatjuk.

Amíg a masszírozással a lábujjakhoz közelebbi területeken a deréktól felfelé található testrészekre, valamint az itt található belső szervekre (pl. tüdő, szív, gyomor stb.) gyakorolhatunk kedvező hatást, addig a sarokhoz közelebbi területeken többek között a lábbal, térddel, medencével valamint a húgycsővel kapcsolatos problémákat kezelhetjük. De a láb reflex zónáira kifejtett nyomással többek között a hasnyálmirigy, valamint a pajzsmirigy-betegségek is kezelhetők, valamint eredményesen gyógyíthatók vele az anyagcsere-betegségek, és a hólyag-, illetve vesepanaszok is.

Fedezd fel a reflex-masszázs előnyeit!

A talpmasszázs lényege, hogy a szervezetet válaszra, vagyis reflexek produkálására ingereljük. Amíg az egészséges embereknél a talp masszírozása csupán jóleső érzés lesz, addig azoknál, akik valamilyen betegségben szenvednek, a szervezet fájdalomreakciókkal fog válaszolni. A szakértő talpmasszírozással azonban orvosolni lehet az adott területtel kapcsolatos betegséget, valamint a szervezet öngyógyító erőit is munkára foghatjuk.

Vegyük figyelembe, hogy intenzív volta miatt a talpmasszázs nem mindenkinek ajánlott. Ilyen eset lehet, hogyha gyulladt vagy visszeres a lábunk, ám a talpon levő gombás fertőzés, valamint az erősen megdagadt, törött láb is kizáró oknak bizonyulhat. A masszázs ellenjavallott továbbá a daganatos betegségben szenvedőknél is. Egyszóval: ha a fentiek közül bármelyik problémával is szemben állunk, akkor a kezelés megkezdése előtt kérjük ki kezelőorvosunk véleményét is.

Kedves Vendégeink! Itt kívánjuk felhívni szíves figyelmüket, hogy a masszázs során végzett bárminemű szolgáltatásokat csak relaxáció céljából végezzük. Éppen ezért semelyik masszázs típusunk sem foglalja magában szexuális természetű szolgáltatások nyújtását. Köszönjük megértésüket! Feltöltődéssel és élményekkel teli masszázst kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?

Erotic Massage Budapest