Best Erotic Massage Budapest
First Erotic Massage
in Budapest
Since 1998

Szolgáltatások

Az alábbi szolgáltatásaink közül választhat a hozzánk ellátogató Kedves Vendég, ahol okleveles, kedves masszőzhölgyek várják Budapesten!

 Pezsgőfürdős kényeztetés 

Szolgáltatások
Szolgáltatások
Szolgáltatások
Szolgáltatások

A relaxáció felsőfoka: akik a víz szerelmesei azoknak nincs jobb kikapcsolódás egy kellemesen csobogó pezsgőfürdőnél egy gyönyörű lánnyal, aki közben minden mozdulatával segít kiszakítani a stresszes hétköznapokból. Élvezze az életet és felejtse el a gondokat egy üveg ital mellett, a legszebb lányok társaságában kizárva a külvilágot.

Csúszka masszázs

Ennél a masszázstípusnál, test a testtel  érintkezik. Az érzékek magas fokát tapasztalja meg, aki ezt a  szolgáltatást választja. A masszázs az egész testre kiterjed, amely  lágy, simító, simogató mozdulatokból áll. Az érintés az  egész testre kedvezően hat.

Kényeztető masszázs 

Aki lazításra, kényeztetésre vágyik, annak a  kényeztető masszázs szolgáltatásunkat ajánljuk.  A testet illatos, felmelegített olajjal, lágy simító mozdulatokkal  masszírozzuk. A test és lélek kényeztetése magas fokon.

Svéd masszázs

Az egyik legelterjedtebb és legismertebb  masszázsfajta. Ez a szolgáltatás rendkívül sokrétű, így az  általa kezelt problémák sora is hosszúra nyúlik. Az öt alapfogást  alkalmazva frissítjük a szervezetet, csökkentjük a stresszt és a fáradtság érzését.

Gyógymasszázs

Vérkeringést serkentő, izomlazító, anyagcsere-fokozó, jó hatással van az immunrendszerre. Fájdalomcsillapító hatása is közismert ennek a masszázsfajtának.

Részmasszázsok

Itt csak bizonyos területek masszírozására kerül sor.
(pl: karmasszázs, hátmasszázs, lábmasszázs, arcmasszázs, nyak-vállövi masszázs)

Frissítő masszázs

Csökkenti a fáradságérzetet, feloldja az izmokba zárt görcsöket, feszültséget, közérzetjavító hatása van testünkre lelkünkre.

Sportmasszázs

A sportolással igénybe vett test lazítására, az izomláz megszüntetésére ajánlott masszázsfajta.

Menedzser masszázs

Az ülő munkát végzőknek különösen ajánlott. Speciális masszázsszéken történik, kb. 15-20 percet vesz igénybe, itt ruhában történik a masszázs.

Relax masszázs

Nyugodt környezetben, felmelegített illóolajjal történő masszázsfajta. A meleg már önmagában is segít a lazításban, relaxációban. A kezelés elnyújtott mozdulatokból áll, melyet a teljes testfelületen összefüggően alkalmazzuk.

Négykezes masszázs

Teljes harmóniában két masszőz végzi a masszázst hullámzó mozdulatokkal.

Mauri masszázs

Alkarral történő, áramló mozdulatokból álló masszázs, melynél melegített olajat használ a masszőz. A masszázs hatására megszűnik az izomfeszültség, méregtelenítő, bőrfiatalító hatású, harmonizál és egyensúlyt teremt.

Talpmasszázs

Szinte a világon mindenhol ismert, több ezer éves múltra tekint vissza. Krónikus betegségekben kiválóan alkalmazható. Az orvoslásban is elfogadott, mint gyógyulást elősegítő terápia.

Yumeiho masszázs

Japánból származó masszázs, mely 100 alapfogásból álló masszázsfajta. Számos betegség kezelésében használják, emellett frissítő hatása is van. Aki egészséges annak a testében az energiák szabadon áramolnak, azonban, ha ez az áramlás megakad, ott betegség alakulhat ki. Ez a masszázstípus ezeknek az energiablokkoknak az okait a test asszimmetriájában keresi.

Shiatsu masszázs

Jelentése ujjnyomás. Az akupunktúra és a kínai gyógyászat elemeit használja. Az egész testre kiterjedő masszázs a lábujjaktól egészen a fejig.

Masszázsprogramok:

– 30 perces masszázsprogram: egy adott testrész masszírozása, részmasszázs. A vendég igénye szerint választható.

-60 perces masszázsprogram: a teljes testre kiterjedő masszírozás, olajjal, vagy krémmel. Akár négykezes változatban is kérhető program.

-90 perces program: az egész testet érintő masszázs, akár szinkronmasszázs igénybevételével.

-120 perces program: teljes testet érintő és választható masszázsprogram a vendég igényeihez igazodva.

Masszőzeinkben megtalálja a nőiességet, a kedvességet, a bájt, a profizmust, a szenvedélyt, a gyengédséget és az érzékiséget.

Szeretettel várjuk minden kedves visszatérő és új Vendégeink látogatását, hogy a Dreamhouse Erotic Massage Budapest egy felejthetetlen kikapcsolódással ajándékozza meg a hozzánk ellátogató és masszázs iránt érdeklődőket!

Erotic Massage Budapest