Best Erotic Massage Budapest
First Erotic Massage
in Budapest
Since 1998

Svéd masszázs – Egy sokoldalú gyógyító kezelés

Bizonyára sokunknak a masszázs szó hallatán a kezelések egyik legnépszerűbb fajtája fog eszébe jutni: a svéd masszázs. Nem is csoda, hiszen e nagyszerű találmány az egyik legsokoldalúbban használható módszer a gyógyításhoz. A svédmasszázsnak számos jótékony hatása ismert, s egy frissítő kezelés nem csak testi-lelki egyensúlyba kerülést segítheti elő, hanem orvosi hatása is bizonyított.

Légy részese Te is a változatos európai fogásoknak!

Míg a masszázsfajták nagyobb része az ősi keleti hagyományokon alapul, addig a svéd masszázs hamisítatlan európai találmánynak számít. A sokoldalú terápiás masszázs módszere Pehr Henrik Ling nevéhez fűződik, aki – hosszú évek munkájának köszönhetően – a világ legismertebb masszázs módszerét fejlesztette ki.

A svéd orvos felfedezését már több mint 200 éve alkalmazzák a változatos testi problémák kezelésére. A kezelés sikerének titka, hogy a svéd masszázs öt alapfogást használ, melynek során a test a – simító mozdulatoktól kezdve a gyúrásig – különböző intenzitású fogásnemekben részesül.

Tapasztald meg a jótékony intenzitást!

A svéd masszázs során masszőrünk először finom, simító mozdulatokkal fogja feltérképezni testedet, így szerezve tudomást azokról a problémákról, amelyek kezelése megoldható a svédmasszázs segítségével.

A testeddel való kontaktus megteremtése után a dörzsölés szakasza jön. Amíg ezzel az eszközzel masszőrünk serkenti a vérkeringésedet, addig a gyúrással hatásosan dolgozza meg tested valamennyi izmát. A masszázs legintenzívebb szakasza után nyugtató vibrációban részesíti testedet, amely rezgő mozdulatok segíteni fognak a gyúrás utáni ellazulásban. Végül a tested ütögetése és paskolása nem csak felemelő érzés lesz, hanem segíteni fog, hogy a masszázs befejezését követően sokkal frissebbnek és üdébbnek érezd magadat.

Gyógyítsd testedet természetes módon!

Igazából, ha a svéd masszázs élettani hatásairól beszélünk, akkor nem lehet egy-egy tesztrészünket kiemelni. Valamennyi masszázsfajta közül ugyanis a svédmasszázsnak tulajdonítják a legtöbb kedvező fizikai és mentális hatást. Legismertebb előnye a frissítő hatása, amely már a masszázs elvégzése közben is jelentkezhet. Az egész testre kiterjedő terápia ellazítja a megfáradt izmokat, a változatos fogások pedig az ízületeket is átmozgatják.

A változatos fogások ugyanakkor növelik a szellemi és fizikai teljesítő képességet is. Az intenzív kezelés javítja a vérkeringést, valamint jó szolgálatot tehet a lumbágóban és az isiászban szenvedőknek is. De segíthet alvászavarok, emésztési problémák esetén is, és a terápiának köszönhetően számos betegség kialakulásának is elejét vehetjük.

Kedves Vendégeink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szalonunkban végzett masszázs fajták kizárólag relaxáció céljából vehetők igénybe. Egyik masszázstípus sem tartalmaz szexuális típusú szolgáltatás nyújtását. Kérjük, hogy a fentieket minden körülmények között történő tiszteletben tartását

Vélemény, hozzászólás?

Erotic Massage Budapest