Best Erotic Massage Budapest
First Erotic Massage
in Budapest
Since 1998

Sportmasszázs – Akiknek a teljesítmény és a győzelem számít!

Igaz, hogy a masszázs nyújtotta kényeztetés mindenki számára jól esik. A rendszeresen sportolók számára azonban létfontosságú, hogy az edzések teljes időtartama alatt megfelelő kezelést kapjanak. Akik rendszeresen sportolnak, azok jól tudják, hogy a megnövekedett fizikai aktivitás a test és a lélek fokozott terhelésével jár együtt. Mindezeket a problémákat kiválóan kezelhetjük a sportmasszázs segítségével.

Regeneráljuk az egész testedet!

Talán a svédmasszázs után a legismertebb kezelésről van szó, amely 5 féle alaptechnikát használ a páciens kezelésére. Habár ezeknek a módszerek többségét az edzések, valamint a versenyek alatt alkalmazzák, ám a regeneráló, valamint a sérülések megelőzése érdekében végrehajtott kezelés, szalonunkban is elvégezhető sportmasszázs fajták.

Elsősorban, a sportmasszázs az edzések utáni lazításban, valamint az általános sportteljesítmény növelésében fog segíteni. A masszázsnak köszönhetően csökkenteni lehet az izmok duzzanatát, valamint a kemény edzések okozta izomgörcsök is megszüntethetővé vállnak.

Az egyéb kezeléseknél szokásos masszázsolajok helyett a sportmasszázs során olyan izomlazító krémeket, illetve sportbalzsamok fogunk a testeden használni, amelyeket kifejezetten az izomláz csökkentésére fejlesztettek ki. Ezen készítményeknek köszönhetően sokkal jobb eredményeket érhetünk el a kezelés során, mert összetevőik élénkítik az izmok vérkeringését, valamint fokozottabb oxigénellátást is biztosítanak azoknak. Ezekkel a hatékony készítményekkel tesszük teljessé a sportmasszázst.

Hatékonyan gyógyítjuk a sérüléseidet!

Aki sportol, sajnos nem tudja elkerülni a sérüléseket sem. Ilyen problémák lehetnek az izomhúzódások, a lágyrész szakadások, valamint a vérömlenyek is, melyek nem csak fájdalommal járhatnak, hanem hosszú távon a sportkarrier idő előtti befejezését is jelenthetik. A sportmasszázs fontos szerepet játszik a sérülések megelőzésében. A jótékony kezelésnek köszönhetően helyre lehet állítani az edzés következtében megkeményedett izomszövetek rugalmasságát. Egyben, az edzés utáni nyújtás funkcióját is elláthatja, ami különösen fontos lehet a fokozott igénybevételnek kitett szervezet esetében.

Feloldjuk szorongásaid!

Akik aktívan sportolnak, azok nem csak hírből ismerik azt az érzést, amikor képtelenek rövidebb időn belül lefutni adott távot, vagy éppen képtelenek nagyobb súlyt felemelni. A fejlődés vélt vagy valóságos hiánya azonban egy idő után szorongást fog kiváltani, amely hosszú távon éppen a teljesítmény romlását okozhatja.

Sportmasszázzsal a szorongás is csökkenthető lesz! Tapasztalt kolléganőink az izomlazító és élénkítő mozdulatokkal dolgoznak az egész testeden, amelyek egyszerre nyugtatják meg a lelkedet, s frissítik fel a testedet. A kezelés után így sokkal jobban fogod érezni magad, s kellő motivációd lesz a kemény edzések folytatására is.

Szeretnénk emlékeztetni Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a szalonunk által kínált erotikus jellegű, valamint egyéb masszázs fajták csakis relaxációs célokra használhatóak. A kezelések során ezért semmilyen formában sem nyújtunk szexuális szolgáltatást. Köszönjük, hogy ezt tiszteletben tartva nem kérnek ilyet kolléganőinktől!

Vélemény, hozzászólás?

Erotic Massage Budapest