Best Erotic Massage Budapest
First Erotic Massage
in Budapest
Since 1998

Részmasszázsok – Koncentrált kezelések

Mindennapi életünkben sokszor előfordulnak olyan helyzetek, amikor csak bizonyos területek masszírozása szükséges. Ilyen lehet, amikor valamely testrészünket – például a fejünket – fájlalva fordulunk masszőrhöz, de az is elképzelhető, hogy csak egyes területek – például a hátunk vagy a lábunk – vágynak a kezelés által nyújtott kényeztetésre.

Célzott fogásokkal segítünk!

Habár a teljes masszázshoz képest időtartamban rövidebb kezelésekről van szó, a részmasszázsok gyakrabban – akár naponta vagy kétnaponta – is adhatók. Ne tévesszen meg senkit sem a „rész” kifejezés, hiszen az ilyen kezelések még jobban megkövetelik a masszőrtől az adott terület pontos ismeretét, hogy hatékonyan segíthesse elő a páciens gyógyulását. Tapasztalt kolléganőink jellemzően a fej-, arc-, nyak-vállöv, kar-, hát-, valamint a láb- masszírozásával foglalkoznak, de előzetes megbeszélés után bármely más testrész kezelése is lehetséges.

Fej- és nyakmasszázs – Előzd meg a stresszel járó fejfájást!

Sajnos, az időközönkénti és az állandó fejfájás napjainkban már népbetegségnek számít. Amíg a fej illetve a nyak masszírozásával mérsékelhetők, a migrénes tünetek, addig az enyhébb fejfájások általában teljesen megszüntethetők. A kezelést gyengéd és lassú mozdulatokkal végezzük, melynek köszönhetően megnövekszik a koncentráció képesség, valamint az agyi reakcióidő is csökkenni fog. Természetesen e nyugtató terápiát egyéb kombinációkban (fej-váll, nyak-váll stb.) is kérheted.

Hátmasszázs – Ne engedd, hogy a stressz a hátadra nehezedjen!

Még ha nem is végzel intenzív fizikai munkát, ám a hétköznapi rohanás és a stressz miatt fokozott igénybe vételnek van kitéve a gerinced. Az intenzív hátmasszázs során keltett ingerületeknek köszönhetően enyhítjük a hátadban érzett fájdalmat, valamint az esetleges rossz közérzet is meg tudjuk szüntetni. A kezeléssel ugyanakkor egyes gerinc- és hátproblémák (pl. gerincferdülés, isiász stb.) tünetei is hatékonyan kezelhetők.

Karmasszázs – Lazítsd el magad masszázs segítségével!

Ha a karmasszázst választod, akkor szakképzett kolléganőink a válltól kezdve az ujjbegyekig megdolgozzák e testrészedet. Természetesen a felső végtag ellazításához szükséges masszázs olajok sem hiányozhatnak, amely még inkább fokozza a számodra kínált élményt.

Láb-, és térdmasszázs – Kezeltesd hatékonyan a legjobban igénybe vett területeket!

Hihetetlen, de életünk során annyit gyalogolunk, hogy több mint háromszor körbe tudnánk járni a földet. Egy egész napos gyaloglás vagy a városban való rohangálás után így könnyen úgy érezhetjük, hogy e testrészünk megérdemelné a kényeztetést. De nem hanyagolhatjuk el a térdünk masszírozását sem, amely testrészünk az egyik legveszélyeztetettebbnek számít a reuma szempontjából.

Kedves Vendégeink! Ezúton szeretnénk emlékeztetni Önöket arra, hogy a masszázs szalonunkban végzett szolgáltatások kizárólag relaxációs célból vehetők igénybe. Ebből következően egyik masszázs típusunk során sem nyújtunk szexuális természetű szolgáltatásokat. Köszönjük, hogy az itt leírtakat maradéktalanul tiszteletben tartják!

Vélemény, hozzászólás?

Erotic Massage Budapest