Részmasszázsok – Koncentrált kezelések

Mindennapi életünkben sokszor előfordulnak olyan helyzetek, amikor csak bizonyos területek masszírozása szükséges. Ilyen lehet, amikor valamely testrészünket – például a fejünket – fájlalva fordulunk masszőrhöz, de az is elképzelhető, hogy csak egyes területek – például a hátunk vagy a lábunk – vágynak a kezelés által nyújtott kényeztetésre.

Célzott fogásokkal segítünk!

Habár a teljes masszázshoz képest időtartamban rövidebb kezelésekről van szó, a részmasszázsok gyakrabban – akár naponta vagy kétnaponta – is adhatók. Ne tévesszen meg senkit sem a „rész” kifejezés, hiszen az ilyen kezelések még jobban megkövetelik a masszőrtől az adott terület pontos ismeretét, hogy hatékonyan segíthesse elő a páciens gyógyulását. Tapasztalt kolléganőink jellemzően a fej-, arc-, nyak-vállöv, kar-, hát-, valamint a láb- masszírozásával foglalkoznak, de előzetes megbeszélés után bármely más testrész kezelése is lehetséges.

Fej- és nyakmasszázs – Előzd meg a stresszel járó fejfájást!

Sajnos, az időközönkénti és az állandó fejfájás napjainkban már népbetegségnek számít. Amíg a fej illetve a nyak masszírozásával mérsékelhetők, a migrénes tünetek, addig az enyhébb fejfájások általában teljesen megszüntethetők. A kezelést gyengéd és lassú mozdulatokkal végezzük, melynek köszönhetően megnövekszik a koncentráció képesség, valamint az agyi reakcióidő is csökkenni fog. Természetesen e nyugtató terápiát egyéb kombinációkban (fej-váll, nyak-váll stb.) is kérheted.

Hátmasszázs – Ne engedd, hogy a stressz a hátadra nehezedjen!

Még ha nem is végzel intenzív fizikai munkát, ám a hétköznapi rohanás és a stressz miatt fokozott igénybe vételnek van kitéve a gerinced. Az intenzív hátmasszázs során keltett ingerületeknek köszönhetően enyhítjük a hátadban érzett fájdalmat, valamint az esetleges rossz közérzet is meg tudjuk szüntetni. A kezeléssel ugyanakkor egyes gerinc- és hátproblémák (pl. gerincferdülés, isiász stb.) tünetei is hatékonyan kezelhetők.

Karmasszázs – Lazítsd el magad masszázs segítségével!

Ha a karmasszázst választod, akkor szakképzett kolléganőink a válltól kezdve az ujjbegyekig megdolgozzák e testrészedet. Természetesen a felső végtag ellazításához szükséges masszázs olajok sem hiányozhatnak, amely még inkább fokozza a számodra kínált élményt.

Láb-, és térdmasszázs – Kezeltesd hatékonyan a legjobban igénybe vett területeket!

Hihetetlen, de életünk során annyit gyalogolunk, hogy több mint háromszor körbe tudnánk járni a földet. Egy egész napos gyaloglás vagy a városban való rohangálás után így könnyen úgy érezhetjük, hogy e testrészünk megérdemelné a kényeztetést. De nem hanyagolhatjuk el a térdünk masszírozását sem, amely testrészünk az egyik legveszélyeztetettebbnek számít a reuma szempontjából.

Kedves Vendégeink! Ezúton szeretnénk emlékeztetni Önöket arra, hogy a masszázs szalonunkban végzett szolgáltatások kizárólag relaxációs célból vehetők igénybe. Ebből következően egyik masszázs típusunk során sem nyújtunk szexuális természetű szolgáltatásokat. Köszönjük, hogy az itt leírtakat maradéktalanul tiszteletben tartják!

Vélemény, hozzászólás?