Best Erotic Massage Budapest
First Erotic Massage
in Budapest
Since 1998

Relax masszázs – A nyugalom jegyében

Nem csoda, hogy rohanó világunkban számos ember keresi a hatékony módját a kikapcsolódásnak. Habár valamennyi masszázstípus segíthet az ellazulásban, ám a relax masszázst kifejezetten azoknak ajánljuk, akik teljes mértékben ki szeretnék zárni a hétköznapok nyüzsgését. Ezzel a masszázzsal így olyan élvezetet szerezhetsz, mely egyszerre lesz pihentető számodra, valamint nyugtató hatása sem fog pillanatok alatt elmúlni.

Masszázs hosszantartó élvezettel

Talán az egyik legösszetettebb kezelés a relax masszázs, amely több technika ötvözeteként jött létre. A relax masszázsnál alapvetően az újkori svéd masszázs technikáit használjuk. Egyes elemekben ugyanakkor az évezredeken át bizonyított kínai akupresszúra fogásait is alkalmazzuk.

Maga a kezelés, a svéd masszázshoz képest kisebb intenzitással működik. A relax masszázs olyan elnyújtott mozdulatokból áll, amelyet a teljes testfelületeden összefüggően alkalmazunk. Mivel itt nem fogod tapasztalni a más masszázs típusoknál jellemző gyúrást, ezért a kezelés mindenkor kellemes élmény lesz számodra.

A relax masszázsnál ugyanakkor nem csak a kezelés módja, hanem a környezet is nagy szerepet játszik. A gyengéd mozdulatokat így halk zene kíséretében kínáljuk, hogy a kezelés során minél jobban el tudj lazulni. Ezzel a harmonikus miliővel az ősi távol-keleti masszázs szalonok hangulatát idézzük meg, amelynek köszönhetően a masszázsnak nem csak a testi, hanem a lelki hatásai is kedvezőek lesznek.

Hagyd magad mögött a hétköznapi stresszt!

Egyik nagyszerű módja, hogy ellazítsd megfáradt izmaidat: a relax masszázs. Bár a kezelésnek léteznek olyan fajtái is, amely csak bizonyos testrészeken – például a fejeden vagy a hátadon – végeznek masszázst, mi a teljes testedet kényeztetni fogjuk. Tapasztalt masszőrünk fejed búbjától a lábad ujjáig fogja minden testrészedet gyengéden megdolgozni.

A relax masszázst felmelegített illóolajok segítségével végezzük. Mivel a mámorító készítményeket gyengéden masszírozzuk a bőrödbe így az afrodiziákumok kellemes hőmérséklete már önmagában is segíteni fog az ellazulásban. Az olaj ugyanakkor a tested felülete és a masszőrünk keze közötti súrlódást is csökkenti, melynek köszönhetően végezni valamennyi bőrtípuson sokkal egyszerűbben lehet a masszázst elvégezni. A gyógyító kezelés serkenteni fogja a vérkeringésedet és javítani fogja szervezeted oxigén ellátását. A masszázs teljes időtartama alatt kínált idilli környezet pedig segíteni fog benne, hogy a kezelést követően ne csak testileg, hanem lelkileg is frissebbnek érezd magad.

Kedves Látogatóink! Szeretnénk emlékeztetni Önöket arra, hogy a szalonunkban végzett mindennemű masszázsfajta csakis relaxációs célokat szolgál. Ebből kifolyólag semelyik masszázs típusunk sem foglalja magában szexuális szolgáltatás nyújtását. Köszönjük, hogy ezt minden körülmények között tiszteletben tartják.

Vélemény, hozzászólás?

Erotic Massage Budapest