Relax masszázs – A nyugalom jegyében

Nem csoda, hogy rohanó világunkban számos ember keresi a hatékony módját a kikapcsolódásnak. Habár valamennyi masszázstípus segíthet az ellazulásban, ám a relax masszázst kifejezetten azoknak ajánljuk, akik teljes mértékben ki szeretnék zárni a hétköznapok nyüzsgését. Ezzel a masszázzsal így olyan élvezetet szerezhetsz, mely egyszerre lesz pihentető számodra, valamint nyugtató hatása sem fog pillanatok alatt elmúlni.

Masszázs hosszantartó élvezettel

Talán az egyik legösszetettebb kezelés a relax masszázs, amely több technika ötvözeteként jött létre. A relax masszázsnál alapvetően az újkori svéd masszázs technikáit használjuk. Egyes elemekben ugyanakkor az évezredeken át bizonyított kínai akupresszúra fogásait is alkalmazzuk.

Maga a kezelés, a svéd masszázshoz képest kisebb intenzitással működik. A relax masszázs olyan elnyújtott mozdulatokból áll, amelyet a teljes testfelületeden összefüggően alkalmazunk. Mivel itt nem fogod tapasztalni a más masszázs típusoknál jellemző gyúrást, ezért a kezelés mindenkor kellemes élmény lesz számodra.

A relax masszázsnál ugyanakkor nem csak a kezelés módja, hanem a környezet is nagy szerepet játszik. A gyengéd mozdulatokat így halk zene kíséretében kínáljuk, hogy a kezelés során minél jobban el tudj lazulni. Ezzel a harmonikus miliővel az ősi távol-keleti masszázs szalonok hangulatát idézzük meg, amelynek köszönhetően a masszázsnak nem csak a testi, hanem a lelki hatásai is kedvezőek lesznek.

Hagyd magad mögött a hétköznapi stresszt!

Egyik nagyszerű módja, hogy ellazítsd megfáradt izmaidat: a relax masszázs. Bár a kezelésnek léteznek olyan fajtái is, amely csak bizonyos testrészeken – például a fejeden vagy a hátadon – végeznek masszázst, mi a teljes testedet kényeztetni fogjuk. Tapasztalt masszőrünk fejed búbjától a lábad ujjáig fogja minden testrészedet gyengéden megdolgozni.

A relax masszázst felmelegített illóolajok segítségével végezzük. Mivel a mámorító készítményeket gyengéden masszírozzuk a bőrödbe így az afrodiziákumok kellemes hőmérséklete már önmagában is segíteni fog az ellazulásban. Az olaj ugyanakkor a tested felülete és a masszőrünk keze közötti súrlódást is csökkenti, melynek köszönhetően végezni valamennyi bőrtípuson sokkal egyszerűbben lehet a masszázst elvégezni. A gyógyító kezelés serkenteni fogja a vérkeringésedet és javítani fogja szervezeted oxigén ellátását. A masszázs teljes időtartama alatt kínált idilli környezet pedig segíteni fog benne, hogy a kezelést követően ne csak testileg, hanem lelkileg is frissebbnek érezd magad.

Kedves Látogatóink! Szeretnénk emlékeztetni Önöket arra, hogy a szalonunkban végzett mindennemű masszázsfajta csakis relaxációs célokat szolgál. Ebből kifolyólag semelyik masszázs típusunk sem foglalja magában szexuális szolgáltatás nyújtását. Köszönjük, hogy ezt minden körülmények között tiszteletben tartják.

Vélemény, hozzászólás?