Best Erotic Massage Budapest
First Erotic Massage
in Budapest
Since 1998

Négykezes masszázs – Kényeztető mozdulatok bűvöletében

Minden férfinak titkos vágya, hogy egyszerre két hölgy keresse a kegyeit. A négykezes masszázzsal az álmokból kézzel fogható valóság lehet. Szó szerint is, hiszen ennél kezelésnél két masszőrünk is dolgozik testeden. Egyszóval: ha szeretnél megtapasztalni egy olyan élményt, amely egyszerre szórakoztató és újdonság, akkor a négykezes masszázst Neked találták ki.

Kétszeres élvezetet kínálunk

Sokféle néven ismerik ezt a masszázst. Egyes helyeken a duó-masszázs elnevezéssel találkozhatunk, míg néhol a páros masszázs kifejezést is használják. Mindegy is azonban, hogyan nevezzük, hiszen a lényeg, hogy a két masszőr által végzett kezelés garantáltan különleges tapasztalás lesz számodra.

Mivel a folyamat során a masszőrök végig egymással összhangban fognak dolgozni, így az általuk adott energiák összeadódnak. A teljes harmóniában végzett hullámzó mozdulatokkal történő kezelésnek köszönhetően pedig sokkal hatásosabb és gyorsabb feltöltődést tudnak számodra nyújtani.

Masszázs felsőfokon

Nem mindennapi élményt kínál e kezelés, melynek titka, hogy a masszőrök tökéletes harmóniában végezzék munkájukat. Az ilyen típusú kezelést ezért csakis a legtapasztaltabb munkatársaink végezhetik. Akik tökéletesen elsajátították az összetett és sok gyakorlatot igénylő négykezes masszázs műveléséhez szükséges technikákat

A kezelés során a masszőrjeink mozdulatai teljes mértékig szinkronban lesznek. Tapasztalt kolléganőink így képesek lesznek arra, hogy tested bal és jobb felét egyidejűleg kényeztessék. Rendszerint a négykezes masszázst a lábujjaid megdolgozásával szokták kezdeni, és gyengéd mozdulataikkal fokozatosan haladnak a felsőtested felé.

Szakképzett masszőrjeink a svéd masszázs során elsajátított technikákat alkalmazzák, amelyet lassú nyugtató mozdulatokkal ötvöznek annak érdekében, hogy pihentető kezelést nyújtsanak testednek. Mivel a hölgyek egyszerre ketten dolgoznak, ezért olyan kényeztetést tudnak nyújtani számodra, amelyről korábban álmodni sem mertél. Legyen szó a két karod, vagy a fejedet és a lábad egyszerre történő masszírozásáról, a lehetőségeknek csak a fantázia szabhat határt! Ahogyan pedig más masszázsok esetében, a kényeztető kezelés befejezése jóval energikusabbnak és fittebbnek fogod magad érezni.

Nem pusztán kényeztetés, gyógyítás is!

A lágy mozdulatok segítenek megszabadulni a feszültségtől, valamint méregtelenítő hatással is bírnak. Természetesen a kezelés során az ilyenkor szokásos masszázsolajok és krémek sem maradhatnak el. Ilyen módon teljessé téve azt a felsőfokú élvezetet, amelyet csakis a négykezes masszázs nyújthat számodra.

Tisztelt Vendégeink! A szalonunkban végzett erotikus-, valamint egyéb masszázsfajták csakis relaxációs célokat szolgálnak. Ebből következik, hogy a kezelés során semmilyen formában sem nyújtunk szexuális típusú szolgáltatást. Köszönjük szépen, hogy maximálisan tiszteletben tartják az itt leírtakat. Feltöltődéssel és élményekkel teli masszázst kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?

Erotic Massage Budapest