Mauri masszázs – Örömtánc testnek és léleknek!

Képzeld el, ahogyan egy távoli ország tengerpartján fekszel, s testedet a nyugalom aurája veszi körbe. A hétköznapok feszültségei semmivé vállnak, s végre átadhatod magunkat a tökéletes harmóniának. A Mauri masszázs semmihez sem fogható békét kínál számodra, amelynek titka azon egyszerű szeretet és odaadás, amellyel végezzük. Készen vagy átadni Magad a fantasztikus élményeknek?

Kényeztetés évezredek tapasztalatával!

Már a Polinéziában élő őslakosok is ismerték e masszázs titkát. Bár az európai emberek sokszor csak „primitív népeknek” emlegetik e szigetvilág lakóit, a polinézek csodálatos ajándékot hagytak itt nekünk. Ebben a távoli országban élők ugyanis már évezredekkel ezelőtt kifejlesztették azt a technikát, amelynek köszönhetően testüket, valamint lelküket egyaránt képesek voltak egyensúlyban tartani. Ma a Mauri masszázs az új-zélandi maorik tudását használja fel, hogy teljes körű kényeztetést nyújtson testnek és a léleknek.

Egy különleges tánc – nem mindennapi élményekkel!

Nem véletlenül hívják a Mauri masszázst a test táncának. A kezelés egész időtartama alatt ugyanis áramló és simító mozdulatok egyvelegét alkalmazzuk. Ezt a masszázst azonban nem tenyérrel, illetve az ujjakkal, hanem az alkar segítségével végezzük. Mivel más kezelésekhez képest a masszírozandó testrészek nagyobb felülettel érintkeznek, így sokkal könnyebben lehet elérni a masszázs által kínált kedvező hatásokat.

A kevesebb nyomó és több simító mozdulatoknak köszönhetően ugyanakkor ezt a masszázsfajtát mindenkinek ajánljuk. A kezelés során ugyanis nem alkalmazunk olyan intenzívebb fogásokat, amely az egyes betegségek esetén ellenjavallott lenne.

Hatékonyan regeneráljuk és fiatalítjuk bőrödet!

Egyik legfontosabb tulajdonságaként a Mauri masszázsnak, a bőrfiatalító hatását említhetjük. A meztelen testeden– végzett mozdulatok ugyanis feszesítik a bőrt, valamint bársonyos tapintást is kölcsönöznek neki.

Mivel masszázs akár másfél órán keresztül is tarthat, így ezen idő alatt tökéletesen feltöltődhet a szervezeted a bőröd számára is oly fontos vitaminokkal. A maorik tudásának köszönhetően pedig tökéletesen ellazulhatnak izmaid, valamint az ízületeid is regenerálódhatnak.

Neked ajándékozzuk a tökéletes harmóniát!

A Mauri masszázs több egyszerű mozdulatsornál: filozófia, amelynek célja, hogy az egész tested és lelked egyensúlyba kerüljön. A masszázs során a közben szóló zene ritmusára fogják testeden végezni a táncot, s tapasztalt masszőrjeink mozdulatai a kezelés egész időtartama alatt tökéletes összhangban lesznek a zenével. A távoli szigetvilág hangulatát a kezeléshez használt melegített olajak varázsolják teljessé, amelyek egyszerre segítenek tested és lelked méregtelenítésében.

Kedves Vendégeink! Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy minden kezelésünk, amelyet a szalonunkban végzünk, csakis relaxációs célokat szolgálnak. Szexuális típusú szolgáltatás semmilyen körülmények között sem nyújtunk. Köszönjük szépen, hogy ezt maradéktalanul tiszteletben tartják! Feltöltődéssel és élményekkel teli masszázst kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?