Best Erotic Massage Budapest
First Erotic Massage
in Budapest
Since 1998

Mauri masszázs – Örömtánc testnek és léleknek!

Képzeld el, ahogyan egy távoli ország tengerpartján fekszel, s testedet a nyugalom aurája veszi körbe. A hétköznapok feszültségei semmivé vállnak, s végre átadhatod magunkat a tökéletes harmóniának. A Mauri masszázs semmihez sem fogható békét kínál számodra, amelynek titka azon egyszerű szeretet és odaadás, amellyel végezzük. Készen vagy átadni Magad a fantasztikus élményeknek?

Kényeztetés évezredek tapasztalatával!

Már a Polinéziában élő őslakosok is ismerték e masszázs titkát. Bár az európai emberek sokszor csak „primitív népeknek” emlegetik e szigetvilág lakóit, a polinézek csodálatos ajándékot hagytak itt nekünk. Ebben a távoli országban élők ugyanis már évezredekkel ezelőtt kifejlesztették azt a technikát, amelynek köszönhetően testüket, valamint lelküket egyaránt képesek voltak egyensúlyban tartani. Ma a Mauri masszázs az új-zélandi maorik tudását használja fel, hogy teljes körű kényeztetést nyújtson testnek és a léleknek.

Egy különleges tánc – nem mindennapi élményekkel!

Nem véletlenül hívják a Mauri masszázst a test táncának. A kezelés egész időtartama alatt ugyanis áramló és simító mozdulatok egyvelegét alkalmazzuk. Ezt a masszázst azonban nem tenyérrel, illetve az ujjakkal, hanem az alkar segítségével végezzük. Mivel más kezelésekhez képest a masszírozandó testrészek nagyobb felülettel érintkeznek, így sokkal könnyebben lehet elérni a masszázs által kínált kedvező hatásokat.

A kevesebb nyomó és több simító mozdulatoknak köszönhetően ugyanakkor ezt a masszázsfajtát mindenkinek ajánljuk. A kezelés során ugyanis nem alkalmazunk olyan intenzívebb fogásokat, amely az egyes betegségek esetén ellenjavallott lenne.

Hatékonyan regeneráljuk és fiatalítjuk bőrödet!

Egyik legfontosabb tulajdonságaként a Mauri masszázsnak, a bőrfiatalító hatását említhetjük. A meztelen testeden– végzett mozdulatok ugyanis feszesítik a bőrt, valamint bársonyos tapintást is kölcsönöznek neki.

Mivel masszázs akár másfél órán keresztül is tarthat, így ezen idő alatt tökéletesen feltöltődhet a szervezeted a bőröd számára is oly fontos vitaminokkal. A maorik tudásának köszönhetően pedig tökéletesen ellazulhatnak izmaid, valamint az ízületeid is regenerálódhatnak.

Neked ajándékozzuk a tökéletes harmóniát!

A Mauri masszázs több egyszerű mozdulatsornál: filozófia, amelynek célja, hogy az egész tested és lelked egyensúlyba kerüljön. A masszázs során a közben szóló zene ritmusára fogják testeden végezni a táncot, s tapasztalt masszőrjeink mozdulatai a kezelés egész időtartama alatt tökéletes összhangban lesznek a zenével. A távoli szigetvilág hangulatát a kezeléshez használt melegített olajak varázsolják teljessé, amelyek egyszerre segítenek tested és lelked méregtelenítésében.

Kedves Vendégeink! Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy minden kezelésünk, amelyet a szalonunkban végzünk, csakis relaxációs célokat szolgálnak. Szexuális típusú szolgáltatás semmilyen körülmények között sem nyújtunk. Köszönjük szépen, hogy ezt maradéktalanul tiszteletben tartják! Feltöltődéssel és élményekkel teli masszázst kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?

Erotic Massage Budapest