Best Erotic Massage Budapest
First Erotic Massage
in Budapest
Since 1998

Frissítő masszázs – Egy órányi nyugalom

Ha a munkádból vagy egyéb elfoglaltságaidból következően nem sok időd jut a sportolásra, akkor a frissítő masszázst Neked találták ki. Ismerkedj meg egy olyan kezeléssel, amely egyszerre csökkenteni fogja a fáradtságérzeted, feloldani az izmaidba zárd görcsöket, valamint közérzetedre is kedvező hatással fog bírni.

Fedezd fel a mozgás örömét masszázzsal!

Kétségtelen, hogy valamennyi masszázstípus segíthet egyes betegségek megelőzésében, valamint a kialakult izom- és ízületi fájdalmak és gerincproblémák orvoslásában. Ezeken a hatásokon túlmenően az egyedülálló frissítő masszázs a szervezet kondicionálásában is nagy szerepet játszhat. A kezelés során használt rendkívül változatos fogásokkal bizonyos mértékig a sportolás hiányát is ellensúlyozhatjuk. Igaz, hogy e masszázs alapvetően nem helyettesíti a sportolást, ám élettanilag hasonló hatást lehet vele elérni, mint egy-egy intenzívebb testmozgás során.

Kombinált módszerekkel dolgozunk!

Hasonlóan számos más masszázstípushoz, ennél a kezelésnél is lényegében a népszerű svédmasszázs alapfogásait használjuk. Ezeket a mozdulatokat ugyanakkor a modern masszázs tudományából ismert olyan egyéb fogásokkal egészítjük ki, amelyek maximálisan hozzájárulhatnak a tested és lelked felfrissüléséhez.

Ilyen például a vezetett passzív kimozgatás, amellyel megőrizhető az izmaid rugalmassága, valamint az ízületeid is ellenállóbbak lesznek a sérülésekkel szemben. De a frissítő masszázs keretein belül végezzük az úgynevezett intermittáló fogást is. A masszázs technikák között leggyengédebbnek számító mozdulatokkal a fájdalmasan húzódó bőr esetén is lehetővé válik a törések, ficamok, illetve rándulások utólagos kezelése.

Segítünk izmaidban levő görcsök feloldásában!

Sokak számára problémát okozat az izomszövet tartós összehúzódása, amelyet a legtöbben izomgörcsként ismernek. Nem csak a sportolók küzdenek izomgörccsel, hiszen ilyen problémák például érszűkület következtében is kialakulhatnak. A teljes test felületet érintő frissítő masszázs segítségével feloldhatóvá válnak a kínzó fájdalmat okozó izomgörcsök. Ilyenkor egyúttal az agyban endorfin termelése fog megindulni, mely gyógyszerek nélkül enyhítheti a fájdalmakat, valamint megszünteti a kellemetlen közérzetet is.

Könnyebb álmot és felfrissülést kínálunk!

Mindannyian tapasztaltuk már, hogy mit jelent a testünkben és a lelkünkben érzett fáradtság. Ilyenkor semmi másra nem vágyunk, mint egy kiadós alvásra. Vannak azonban olyan esetek, amikor még az éjszaka folyamán sem tudjuk kipihenni magunkat.

A frissítő masszázs csökkenti a fáradtságot, valamint hatékonynak bizonyulhat az alvászavarok kezelésében is. Mivel a masszázs során, az egész testen ugyanazzal az intenzitással végezzük a kezelést, így a jóleső kényeztetés minden porcikádnak segíteni fog az ellazulásban. Melynek eredményeként éjszaka könnyebben fogsz tudni elaludni, valamint pihentetőbb alvásban is lesz részed.

Kedves Látogatóink! Ezúton szeretnénk emlékeztetni Önöket, hogy az itt végzett kezelések csak relaxációs célokat szolgálnak. Egyetlen masszázsfajta sem foglalja magában szexuális szolgáltatások nyújtását. Kérjük vendégeinket, hogy az itt leírtakat mindenkor tiszteletben tartva, nem fordulnak munkatársainkhoz ilyen jellegű kéréssel.

Vélemény, hozzászólás?

Erotic Massage Budapest