Csúszka masszázs

Csúszka masszázs – A megtestesült erotika

Szeretnéd megtapasztalni a tökéletes érzékiséget? A csúszka masszázs olyan elementáris élményt nyújt, mely után tested valamennyi részét erogén zónának fogod érezni. A szakképzett masszőrünk által végrehajtott erotikus kényeztetés pedig testedre és a lelkedre egyaránt élénkíthető hatással fog járni.

Testi és lelki simogatást kínálunk!

Nem titok, hogy akik a csúszka-masszázst választják, az érzékek magas fokát tapasztalhatják meg. Az erotikus töltetű kényeztetés nyakadtól a lábujjakig valamennyi tesztrészedet át fogja mozgatni. A csúszka masszázs során kolléganőnk meztelen testével fog masszírozni Téged. A lágy és simogató mozdulatok segíteni fognak az ellazulásban, testének folyamatos érintése pedig nem csak a fizikai, hanem a lelki állapotodra is kedvező hatással fog járni.

Garantáltan sikamlós élményben lesz részed!

Minden csúszka masszázs legfontosabb része az olaj. Először masszőrünk a saját és a Te testedet is teljesen bekenni olajjal. A válogatott és természetes alapanyagokból készülő afrodiziákum ugyanis nem csak kellemes érzést fog jelenti a bőrödön, hanem segítségével könnyebben végezhető el a test-test által történő masszírozása.

A sikamlós élményt valamennyi pórusod és sejted meg fogja érezni, hiszen tested a masszázs teljes ideje alatt érintkezik masszőrünk formás idomaival. Semmihez sem fogható tapasztalás lesz, amikor a kolléganőnk lágy domborulatai az egész testeden végigsiklanak. A kielégítő élményt a masszőrünk által nyújtott figyelem és odaadás teszi teljessé, amelynek köszönhetően a folyamatos testi kontaktus mentálisan is kellemes élmény lesz számodra.

Bevezetünk az érzékek iskolájába!

Mint minden masszázsnak, így a csúszka-masszázsnak is számos kedvező élettani hatását ismerjük. Kifejezetten azoknak ajánljuk ezt a nem mindennapi élményt, akik a testükkel és a lelkükkel is egyaránt jót szeretnének tenni. A csúszka masszázs egyszerre fog nyugtató hatással járni az idegrendszerre valamint megszünteti a fáradtság érzését is. A rendszeresen ismétlődő mozdulatok serkenteni fogják a keringést, a teljes test erotikus masszírozása szervezeted pedig méregtelenítésében is segíthet.

Biztosak vagyunk benne, hogy a jóleső csúszkálás végeztével fizikailag és pszichésen egyaránt frissebbnek és üdébbnek fogod érezni magadat. Fedezd fel hát az érzékek iskoláját, amely egyszerre lesz kielégítő és izgató élmény számodra!

Felhívjuk Kedves Vendégeink figyelmét, hogy a szalonunkban végzett erotikus, valamint más masszázs fajták csak relaxáció céljából vehetők igénybe. Egyik masszázsfajta során sem nyújtunk semmilyen típusú szexuális szolgáltatást. Kérjük szépen az itt leírtak maradéktalan tiszteletben tartását!

 

Vélemény, hozzászólás?